dissabte, 27 de juny del 2015

Menú de final de temporada

Menú per avui: aquesta és una data especial a la redacció ja que es la última crónica de la temporadales vacances están a prop. Però, amb més il·lusió que mai, anem a relatar la que ha estat la darrera sortida organitzada d'aquest gran club per la temporada 14/15.
Entrant: començam a rodar tard a les 08:30 i la calor ja apreta; per S'Esglaieta cap a Valldemossa el sol és un més de nosaltres, i a la pujada per S'Estret, mes fresqueta però on convé anar regulant les forces ja que qualsevol excés pot passar factura més endavant. L'esforç contínua, després de sortir de Valldemossa un "falso llano" ens deixa a les faldes del Coll d'en Claret que comença a donar mostra que la cosa es posa seriosa i no portem ni trenta quilòmetres!!! I això es nomes l'entrant perque ara ve el...
Plat fort: despres d'aquesta pujada un llarg descens fins al desviament des Port d'es Canonge. Aquest és el veritable plat fort! Primer l'espectacular baixada que se'ns va gravant al cervell i ens recorda que després hi haurà de pujar el que estem baixant! Via lliure per als que encara tenen forces de sobres puguin fer una exhibició i als altres ens quedam pujant "a ritme" guardant el poc que ens queda a la reserva per afrontar... 
A les escales del mirador del Port d'es Canonge.
Els postres: tornem baixant per Esporles amb les ombres dels arbres que ens refresquen i un últim esforç per pujar el "repecho" que hi ha abans d'arribar al Muntant a Establiments. Aturada estratègica per berenar i arribada a casa a bona hora 12:30 per no passar massa calor.

No ho sembla però allà fora fa molta calor!
Cafe, copa i puro: o el que és el mateix: un día que espero que no oblideu fins a Setembre quan continuarem narrant les nostres "batallitas", fins a les hores salud i força.
Wikiruta: Curta pero punyetera.
Palma Port des Canonge Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada